3 in 1: Open Bedrijvendag, Familiedag en VIP-event voor Marlux en Stradus Infra – 2014

  • BedrijfMarlux & Stradus Infra
  • Datum3 oktober 2014
  • LocatieBedrijventerrein Marlux Heusden- Zolder
  • Genodigden2.500

Achtereenvolgens een VIP-event voor 100 gasten, een familiedag voor 500 personeelsleden en een deelname aan de Open Bedrijvendag op 1 site? Dat kan! Marlux en Stradus Infra rekenden voor deze organisatie op de know-how en het team van To The Point Events.

Een quasi op maat gemaakte tent – met elke dag een andere setting – was de thuisbasis voor deze driedaagse. Onze ‘steengoede gids’ Pierre, geboren op de brainstormtafel van To The Point Events, ontsluierde de geheimen van het productieproces van Marlux tijdens een geanimeerde rondleiding op de site.

’s Vrijdags werden de VIP’s van Stradus Infra verwend met exquise hapjes en een uitgebreide uiteenzetting over de activiteiten van het bedrijf. Zaterdag was familiedag. Een coverband barstensvol talent uit eigen huis bracht de sfeer erin. Diverse animaties voor jong en oud toverden heel wat lachende gezichtjes tevoorschijn. Zeer opvallend was de collectieve fierheid op het bedrijf. Open Bedrijvendag blies op zondag het slotakkoord. De rondleiding startte met een tochtje op de Sky-Watch, waar je een panoramisch zicht over het hele domein hebt. Wat volgde was even adembenemend en inspirerend.

Meer Uw idee Cases: