ASAP HR Group nieuwjaar – 2015

  • BedrijfASAP HR Group
  • Datum16 januari 2015
  • LocatieLa Gare 27
  • Genodigden250

ASAP HR Group realiseerde in 2014 een recordomzet van zo maar eventjes 150 miljoen euro. Dat moest natuurlijk in stijl gevierd worden. Samen met To The Point Events werd het thema ’20-150’ in het leven geroepen. Een nieuwjaarsparty met alles erop en eraan. Lekker eten, genoeg drank, leuke muziek, een leuke locatie en… een heuse gateau, versierd met vuurwerk.

Voor één keer werd er eens niet afgeteld om het nieuwe jaar in te zetten, maar telden we samen op naar 150. Het moment om het feest echt te laten losbarsten. Frans- of Nederlandstalig personeel? Het maakte niet uit, iedereen had de avond van zijn of haar leven. De nieuwe locatie, La Gare 27, in het hartje van Antwerpen was de thuishaven voor dit uitbundige feestje. Onbekend terrein, maar voor het flexibele team van To The Point Events vormt dat geen probleem.

To The Point Events stond in voor de evenementiële en logistieke ondersteuning van de klant voor dit evenement. Geniet mee van bijgevoegde compilatievideo en daag hen uit om ook voor u het verschil te maken!

 

Meer Bedrijfsfeest Cases:

MEER REFERENTIES