Belgian Journey – 2017

  • BedrijfID&T
  • Datum20 juli 2017
  • LocatieBrussel
  • Genodigden3500

Ook dit jaar werd Brussel weer helemaal ingenomen door de People of Tomorrow. Dit jaar gebeurde het zelfs 2 keer! To The Point Events begeleidde in opdracht van Tomorrowland de internationale festivalgangers in hun ontdekkingstocht door Brussel, waar architecturale en culinaire troeven ontdekt werden.

Een ideale gelegenheid om hen te laten kennismaken met onze biercultuur, de vele lekkernijen en de ongerepte parels van België.

De Belgische hoofdstad werd voor 2 dagen omgetoverd in de vertrouwde, magische Tomorrowland-stijl. Gewapend met stadsplan en voucherboekje, trokken 3.000 festivalgangers door de stad. Op het programma? Een bezoekje aan Visit Brussels waar ze de vlag van hun land konden ophalen, een degustatie van het Belgische gerstenat in het Delirium Café en een foto-postkaartactie op de Grote Markt. Op het Spanjeplein genoten ze van Belgische streekproducten: West-Vlaamse koekjes van Jules Destrooper, Oost-Vlaamse cuberdons en Limburgse vlaai. Uiteraard mochten ook dit jaar de frietjes met stoofvlees niet ontbreken. Tijdens de fameuze Belgian Party, op -een speciaal voor ons gereserveerde- Grote Markt, stoomden alle festivalgangers zich klaar voor het grote werk in Boom. Ten slotte trok iedereen met bussen richting The Gathering, klaar voor een van de beste weekends van hun leven.

Proef van de unieke sfeer in onderstaand filmfragment.

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES