Kapitein Winokio op megagrote gezellige familiedag in Bokrijk – 2014

  • BedrijfNationaal verbond van Socialistische Mutualiteiten
  • Datum27 september 2014
  • LocatieBokrijk
  • Genodigden8000

Op de familiedag van het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten haalden we het hele land naar Bokrijk. Letterlijk, aangezien 8.000 mensen uit alle uithoeken van België naar Bokrijk afzakten.

Terwijl je in ‘Haspengouw’ authentieke huisjes kon ontdekken, toverden we ‘Oost- en West-Vlaanderen’ om tot een uitgebreid evenementenplein, inclusief Perfect Sky, attracties en rijk gevuld muziekpodium.

Tijdens de optredens van Willy Sommers, Johnny Den Artiest & de Asham-band, Kapitein Winokio en de Guy Swinnen Band verkenden de minder muzikale bezoekers het prachtige openluchtmuseum. In ‘de Kempen’ was er een interactieve speurtocht en een flashback naar de sixties. Elders kon je bellen blazen, touwspringen of op stelten lopen.

Om het met de woorden van onze klant te zeggen: “De mensen die aanwezig waren, vonden het een zeer geslaagd concept en ze hebben een superleuke dag beleefd. Dus dankzij jullie goede organisatie is het een geslaagd feest geworden. Ik wil ook zeggen dat ik het heel fijn vond om met jullie samen te werken.”

Geniet mee van de gezellige sfeer in deze video.

Meer Family Day Cases:

MEER REFERENTIES