Lambrechts Energiebeurs – 2013

  • BedrijfLambrechts
  • Datum18 oktober 2013
  • LocatieGrenslandhallen - Hasselt

Lambrechts, de specialist in ‘water’ en ‘warmte’, organiseert al jaren zijn eigen beurs. To The Point Events bokste voor de 5de keer op energieke wijze een boeiend event in elkaar, 3 dagen lang, voor telkens een ander doelpubliek.

550 netwerkende architecten, dat was het publiek dat de beurs vrijdagavond kleurde. Een bont creatief gezelschap, dat culinair en muzikaal met volle teugen genoot. Samen met collega’s haalden ze hun hart op op het Design & Project Event van Lambrechts, een bloemlezing van de laatste nieuwe snufjes. Voor het tweede jaar op rij was er de uitreiking van de Lambrechts Design Award, een wedstrijd waarin architecten dit jaar uitgedaagd werden om een bad zo origineel mogelijk te decoreren: Ingrid Jaspers kroonde zich tot eerste laureate.

Zaterdag maakten 1400 trouwe installateurs het mooie weer. Op de ‘installatiebeurs’, konden ze kennis maken met de allernieuwste producten en namen ze het tegen elkaar op in een wedstrijd ‘wc-rol gooien’. De gelukkige winnaar bolde met een gloednieuwe auto naar huis. Terwijl de mannen met elkaar wedijverden vonden partners en kinderen onderdak in de ‘Women and kids zone’, met demonstraties, springkastelen en knutselworkshops.

Belgium’s got talent. Dat illustreerde Next Level, bekend van het gelijknamige tv-programma, uitvoerig. Met een wervelende show bracht de groep de aanwezigen in vervoering, zowel vrijdag als zaterdag.

De slotdag was de kers op de taart, met duizenden particuliere bezoekers. Het grote publiek informeerde zich over de nieuwste toepassingen op vlak van warmte en water en woonde één van de vele interessante infosessies bij.

Meer Beurs & Congress Cases:

MEER REFERENTIES