Opendeurdag STG – 2015

  • BedrijfScandinavian Tobacco Group
  • Datum26 september 2015
  • LocatieScandinavian Tobacco Group
  • Genodigden1500

Eind september organiseerde To The Point Event een opendeurdag voor ’s werelds grootste sigarenfabriek, Scandinavian Tobacco Group te Lummen. Op deze dag mochten de personeelsleden samen met familie en vrienden een bezoek brengen aan de bedrijfssite en genieten van een familiedag met tal van animaties.

Bij aankomst werden de 1.500 genodigden meegenomen in de wereld van Scandinavian Tobacco Group. Tijdens een rondleiding in deze gigantische fabriek van meer dan 55.000 vierkante meter ontdekten de aanwezigen alles over het reilen en zeilen binnen de sigarenfabriek. Tijdens een rondleiding langs de verschillende productie-eenheden, leerden ze hoe grondstoffen elke dag tot miljoenen sigaren omgetoverd worden.

Na de rondleiding werden de bezoekers ontvangen op een centraal plein dat speciaal voor deze gelegenheid was ingericht als een waar festival. De aanwezigen konden genieten van tal van attracties voor jong en oud, optredens van Maarten Cox, maar ook van eigen talent en tal van lekkere snacks. Dit alles in een gezellige sfeer waar de werknemers samen met hun thuisfront de passie konden delen waar ze elke dag samen aan werken.

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES