VKW Limburg Happening – 2016

  • BedrijfVKW Limburg
  • Datum29 januari 2016
  • LocatieHouthalen-Helchteren
  • Genodigden1000

VKW & ‘een nationale bank’ feesten in unieke pop-up-locatie

Tussen de imposante Houthalense mijnschachten, verrees de laatste week van januari een indrukwekkend tentencomplex. Het eerste event van deze schaal op deze vernieuwde locatie, de eerste maal dat deze tent in België te bewonderen was, … To The Point Events bracht hier iedereen in vervoering. VKW en ‘een nationale bank’ deelden de kosten van deze prachtige pop-up-feestlocatie en hielden respectievelijk een geslaagde Limburg Happening en een feestelijk nieuwjaarsfeest.

Op vrijdagavond ontving VKW de 1.000 grootste bedrijfsleiders van Limburg. In een aangenaam, inspirerend kader konden zij netwerken. Hoogtepunt van de avond was een optreden van Belgium-got-talent-winnaar Domenico.

Op zaterdagavond konden alle personeelsleden van ‘een nationale bank’ genieten van een spektakelrijk personeelsfeest, met als muzikaal hoogtepunt een optreden van Belle Perez, die momenteel hoge ogen gooit in het tv-programma ‘Liefde voor Muziek’.

De plannen voor volgend jaar krijgen alvast vorm, deel ook jij in de kosten? Bekijk de mogelijkheden in deze aftermovies!

Meer Bedrijfsfeest Cases:

MEER REFERENTIES