Wijnegem Shopping Center – 2014

  • BedrijfWijnegem Shopping Center
  • Datum5 september 2014
  • LocatieWijnegem
  • Genodigden8000

Wijnegem Shopping Center kreeg het voorbije jaar een ware ‘Feestlift’. Dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Communicatiebureau Pubmarket rekende voor de uitvoering van een grootse feestmaand op het organisatietalent van het team van To The Point Events.

Tijdens een groots openingsfeest op 5 september, waar de 7.000 aanwezigen konden genieten van gratis frietjes en drank, zorgden Regi en een spectaculaire lasershow voor een echte ‘Feestlift’ van het Wijnegem Shopping Center.

Op zondagmorgen waren we om 6h opnieuw op post voor de verdeling van 1000 feestelijke goodiebags, boordevol leuke gadgets en samples. Volgens het principe “wie eerst komt eerst krijgt” – en sommigen waren al bijzonder vroeg op post – werden al deze goodiebags in een zeer strakke coördinatie uitgedeeld aan de gelukkigen.

De gehele maand september werden de bezoekers van het Shopping Center verwend met talloze leuke activaties in diverse thema’s. Lesley Ann Poppe was het boegbeeld voor een week rond Mode, Kevin Strubbe bracht de bezoekers iets bij over etiquette tijdens de week van het interieur en Albert Verdeyen was het gezicht van een week rond voeding.

Benieuwd naar het resultaat van alle verbouwingen? Ga dan zeker snel een kijkje nemen in Wijnegem Shopping Center!

 

Meer Productlancering Cases:

MEER REFERENTIES