Yara Industrial – 2016

  • BedrijfYara
  • Datum6 september 2016
  • LocatieBrussel
  • Genodigden180

Internationaal congres met Yara in Brussel

Levenslang leren is belangrijk. Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven voor interne opleidingen, om hun personeel up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen in de markt.

Yara is zo’n bedrijf. Oorspronkelijk opgericht in Noorwegen, al snel wereldwijd gegroeid. Jaarlijks komen alle internationale sales-mensen samen om van elkaar te leren. Niet alleen intern, maar ook extern. Best practices, tevreden klanten, directie, alle stakeholders betreden het podium om elkaar aan te sporen het komende jaar nog beter te doen.

Centrum van de wereld en dus ook de ideale locatie voor dit congres? Brussel. Yara sprak To The Point Events aan, om meer te geven dan het 13e congres in het dozijn. De aanwezigen moesten van start tot finish ondergedompeld worden in een belevenis, die ze niet snel zouden vergeten.

Hoe dwing je succes af? Door er succesvol bij te lopen. Sales is geen activiteit, het is een levenswijze. De gasten werden ontvangen in het luxueuze Pullman-hotel in Brussel, waar de standaard meetingroom was omgevormd tot een congres-paradijs. Een natuurhouten podium met kunstgras, comfortabele stoelen, sfeerlicht ipv. het standaard-vergaderzaal-licht.
Aan de hand van een op maat geschreven, interactieve app, was het publiek de spreker van het event.

Na een eerste inleidende dag, genoten de aanwezigen van een uitgebreid diner en een spectaculaire infotainment-show, die de bezoekers van de ene lachbui naar de volgende leidde, in het indrukwekkende Theatre du Vaudeville.

Dag 2 hernam het congres in alle vroegte waarna de internationale aanwezigen tevreden terug naar hun thuisland keerden.

Meer Beurs & Congress Cases:

MEER REFERENTIES