×

Ontdek onze diensten

Organiseer een memorabel bedrijfsfeest

Een bedrijf is maar zo succesvol als het samenspel tussen klanten, werknemers en leveranciers. Dat op zich is zeker een beloning waard. Zeg dankjewel en verwen met een onvergetelijk bedrijfsfeest. En motiveer je werknemers op die manier om het steeds weer net wat beter te doen.

Interesse in bedrijfsfeesten?

Neem contact op

Versterk jullie teamspirit

Hoe hechter het team, hoe sterker een onderneming. Organiseer daarom eens een leuke teambuilding en breng de collega’s zo dichter bij elkaar. Bepaal zelf hoe ver je wil gaan, want alles is mogelijk. Neem een kijkje op toffeteambuildings.be of laat ons weten wat je in gedachten hebt.

Interesse in teambuildings?

Neem contact op

Communicatie is key

Evenementen hebben meer dan ooit een belangrijke rol te spelen om te verbinden, mensen bij elkaar te brengen, informatie te delen én om de conversatie onderling te boosten. Of het nu digitaal is of in real life, live communicatie is dé toekomst.

Interesse in digital events?

Neem contact op

Een Family Day staat volledig in het teken van het gezin.

Een gezellig samenzijn, voor iedereen plezant! Een entertainende dag in een veilige omgeving waarop energie en ontspanning gepaard gaan. Van peuters tot pubers en vrijgezellen tot grote gezinnen, plezier gegarandeerd voor iedereen.

Interesse in family days?

Neem contact op

Zet je mensen in de bloemetjes tijdens een personeelsfeest

Je team vormt de motor van je onderneming. Zij houden alles draaiende en leiden het in goede banen. Hoe beter je waardering tonen dan met een buitengewoon personeelsfeest? Breng alle collega’s dichter bij elkaar en versterk het onderling vertrouwen. Verras hen en laat ze genieten van een onvergetelijke avond. Wij zetten ‘jouw mensen’ graag in de bloemetjes.

Interesse in personeelsfeesten?

Neem contact op

Opvallen tijdens beurzen en congressen

Klassiek en mainstream zijn passé. Wil je aandacht trekken, dan moet je opvallen en er bovenuit springen. Wees vernieuwend en kijk voor je beurs of congres verder dan onthaal, catering, animatie en aankleding. Laat ons je helpen met het creëren van een uniek totaalpakket.

Interesse in beurzen en congressen?

Neem contact op

Een speciaal verzoek? Daag ons uit!

Van een prijsuitreiking tot een persconferentie, van een studenten kick–off tot een straattheaterfestijn,… Hoe gek je vraag misschien ook is, wij zorgen voor een passend antwoord.

Interesse in special events?

Neem contact op

Laat uw nieuwe producten schitteren

Een nieuw product of dienst introduceren? Dat is niet gemakkelijk. Lanceer je creatie tijdens een sprekend evenement. Samen met jou ontwikkelen we een passend concept. Zo maak je het niet enkel bekend, maar verwezenlijk je ook een onvergetelijk moment. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Wij zijn even benieuwd naar jouw idee!  

Interesse in productlanceringen?

Neem contact op

Uw merk in the picture?

Vanuit onze B2B-event-ervaring, hebben wij een selectie gemaakt van het beste aanbod brandactivations van de beste leveranciers. Behalve inspireren, willen wij onze klanten ontzorgen door het bieden van full-service. U bestelt bij één partij met één P.O. en bent zeker van een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Wij gaan zo ver als u wil: design, productie, op- & afbouw, stockage, transport, …

Een totaaloplossing aan vlijmscherpe voorwaarden.

Wij planten uw merk in het hele land!

Interesse in brandactivations?

Neem contact op

Jouw idee werkelijkheid maken?

Interesse in jouw idee?

Neem contact op
© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved