Big in Japan met AMG Belgium

Na de indienstname van Sofie eerder dit jaar, heeft To The Point Events achter de schermen hard gewerkt aan een vernieuwd aanbod teambuildings. De eerste uitvoeringen hiervan zijn net achter de rug en smaken naar meer! To The Point Events combineert de gekende standaard teambuildingformats met een op maat gemaakte uitvoering en professioneel advies.

Een van de afgelopen projecten was voor AMG Belgium. De dag begon met een interactieve meeting in het Radisson Blu Hotel Hasselt. ‘s Namiddags stond alles in het teken van Japan. De werknemers werden ondergedompeld in de Japanse Cultuur, in het rustgevende decor van de Japanse Tuin. Een workshop Taiko (Japanse drum) en een heuse sumo-worstel-wedstrijd konden hier niet ontbreken. Om het een vleugje actiever te maken, was er ook een workshop Samoerai-vechten! De dag werd gezellig afgesloten tijdens een sushi-diner, met heerlijk Japanse wijnen.

Wil je het liever wat futuristischer? Dan is een teambuilding rond oxboards, drones en VR-brillen meer iets voor jou! Maar ook als je MVO hoog in het vaandel draagt, hebben we de teambuilding op jouw maat!