TTPE to the rescue, een eigen event-platform!

Steeds vaker zoeken klanten naar een digitale oplossing of uitbreiding voor hun event. Een veelgehoorde vraag in 2016, was de vraag naar een uitgebreid inschrijvingsplatform, met extra tools. Bij gebrek aan één complete tool op de markt, ging het team van To The Point Events aan het coderen.

Het resultaat is een uitgebreid event-platform, met talloze mogelijkheden en tools. We zetten de belangrijkste even voor u op een rijtje:

Inschrijvingsplatform
Uw gasten krijgen een individuele inschrijvingslink, waarna ze op een vooringevuld inschrijvingsformulier terecht komen. Na verificatie van de gegevens, zijn ze met één druk op de knop ingeschreven voor uw event. Een extra service is dat uw gasten de kans hebben om voedselallergieën aan te geven.
Voor een congres, beurs of informatief event, kunnen de gasten ook inschrijven voor bepaalde workshops, keynotes, … of werken met een wishlist.

Persoonlijke agenda
Op basis van de voorkeuren van de gast, vindt hij op het platform een persoonlijke agenda, met de nodige info om tijdig bij iedere workshop of keynote aan te komen. Indien gewenst kan hij of zij verwittigd worden met behulp van een pop-up-melding.

Who is who?
Of u nu enkel de profielen van uw sprekers en ambassadeurs toont, of u toont iedere aanwezige zijn persoonlijk profiel. In deze sectie vind je de contactgegevens van andere aanwezigen, al dan niet met een foto bij.

Social Feed
Moedig uw gasten aan hun beleving en bemerkingen met u te delen. En dit alles in een beveiligde omgeving, waar de wijde buitenwereld niet meekijkt.

Daarbuiten kan het platform nog worden aangevuld met een hoop extra tools, waarvan de belangrijkste hieronder worden opgesomd:

Live Voting
Q&A
Geanimeerd (beurs)plan
Livestream
Glossary