Terug naar overzicht

Wasinstallaties

Handen wassen blijft de belangrijkste maatregel om de verspreiding van het virus tegen te gaan. TTPE heeft een aantal tijdelijke oplossingen om zoniet de belangrijkste maatregel altijd en overal toepasbaar te maken.
Afstand bewaren en instructies over correct handen wassen staan aangegeven op deze pop-up installaties. Dit maakt ze geschikt om op eender welke locatie in te zetten! Denk maar aan winkelstraten, refters, in- en uitgangen van bedrijven, winkels, kantoorgebouwen,...
Afhankelijk van het model kunnen deze stand-alone, zonder aansluitingen op water aan- en afvoer gebruikt worden.

Bekijk onze Box Wash oplossing

Wastafel

Deze wastafel, uit roestvrij staal, geeft plaats voor een wasbak met opstaande randen, een waterkraan met voetbediening, een papiermandje, een tissuehouder en een zeep of alcohol dispenser.
De voetbediening zorgt ervoor dat je contactloos je handen kan wassen.
Dit model dient voorzien te worden van een water aan- en afvoer.

Aantal (min. 1 stuks)


Luxe wastafel

Deze high-end installatie heeft een moderne afwerking en kan volledig gepersonaliseerd worden. De wasbakken zijn voorzien van duurzame LEDverlichting, ingebouwde zeepdispencer en tissuehouder. Dit model dient voorzien te worden van water aan- en afvoer.

Aantal (min. 1 stuks)


Dubbelzijdige wastafel

Deze dubbelzijdige wasplaats heeft 8 kranen, neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk op te zetten en uit te breiden. Verschillende modellen kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Zeepdispencers, tissuehouders en papiermanden zijn inbegrepen. Water aan- en afvoer dient voorzien te worden.
Dit model is uiterst geschikt om in een winkelstraat, in openlucht te plaatsen.

Aantal (min. 1 stuks)