Terug naar overzicht

Mondmaskers

Hoe moet je een mondmasker dragen?

Was je handen voor je het masker opzet met zeep of een alcoholhoudende gel. Zorg ervoor dat het masker goed je mond en neus beschermt en dat het mooi aansluit zodat er geen openingen meer zijn tussen het masker en het gezicht. En raak je gezicht niet aan als je het masker draagt.
Bron: Wereldgezondheidsorganisatie

Mondmasker 3 laags

Beschermend 3 laags mondkapje dat bescherming biedt tegen deeltjes in de lucht. Het mondkapje is voorzien van 3 verschillende type absorptie lagen die ervoor zorgen dat deeltjes in de lucht niet in je luchtwegen terecht komen.
Gemaakt van niet-geweven stof voor een optimale bescherming tegen deeltjes in de lucht. Door het zeer lichte gewicht en hoog comfort, zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Aantal (min. 50 stuks)


Gepersonaliseerde facecover 1 laags met ooropening

Minimumbestelhoeveelheid: 50

Deze herbruikbare maskers (1 laags) zijn gemaakt uit 52% katoen en 48% polyester. Ze hebben een ooropening (2 standen), hebben een aangename pasvorm en zijn ademend. Niet voor medische doeleinden! Wel geschikt voor persoonlijk gebruik, openbaar vervoer, in de winkel, op het werk, studenten, schoonmakers, verkopers, kappers, opleidingen, vergaderingen...

1 kleur bedrukking

Aantal (min. 50 stuks)


Gepersonaliseerd COMFORTMASKER 2 laags

- Materiaal: 100% polyester - 205 gr/m2
- Wasbaar op 60 graden
- Herbruikbaar
- Oeko-Tex Standard 100 textiel (productklasse 1)

Minimumbestelhoeveelheid: 50

Let op: Dit zijn geen materialen om medische mondmaskers of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) te maken. Enkel voor persoonlijk gebruik.

Door de elastische banden sluiten deze stoffen gezichtsmaskers nauw aan op het onderste deel van je gezicht, zonder je huid te irriteren. Ze bieden comfort aan de gebruiker : je kan gezicht, mond, neus of lippen niet aanraken.

Aanbevelingen:
Het is belangrijk dat deze comfortmaskers als ze afgewerkt zijn minstens een keer per dag op 60 graden gesteriliseerd worden. Voordat u een masker opzet, wast u uw handen met een hydro-alcoholische oplossing of met water en zeep.

Aantal (min. 50 stuks)