×

Onze benjamin, Robin, aan het woord – 1 jaar TTPE

Ons jongste teamlid Robin vertelt openhartig over zijn eerste jaar bij team TTPE:

“Deadlines, pitches, producties,… Noem het maar op. De eventwereld is een non-stop sector powered by adrenaline &… koffie, massa’s koffie.

Ongeveer één jaar geleden nam ik de beslissing om de eerste stappen in de échte evenementenwereld te zetten nadat ik in een vorige job er al van mocht proeven. Waarom? De voldoening en diversiteit die je in deze job hebt, vind je nergens anders.

Het eerste jaar was dan ook een rollercoaster vol unieke belevingen, toffe (en soms minder toffe) ervaringen. Het TTPE -team nam me op in hun nest, leerde me snel het TTPE-fingerspitzengefühl kweken en dompelde me onder in de wereld van events.

Reinhilde, zeg maar de eventwikipedia van ons bureau, is er als mijn meter om te luisteren naar mijn gortdroge humor, maar ook om me te begeleiden in de projecten. (Merci daarvoor!). Al dat luisteren naar mij bracht Bart zover dat we allemaal een draadloze geluidsdempende hoofdtelefoon kregen zodat de rest van het team rustig verder kan werken terwijl ik bavardeer met een of andere collega.

Zelf kreeg ik snel het vertrouwen van het team en mocht ik voor mooie klanten zoals Hans Anders, DronePort, Rettig, De Stroopfabriek & Actief Interim werken. Elke keer opnieuw ontmoette ik zo interessante mensen uit de bedrijfswereld die me telkens opnieuw challengen of iets bijleren. Prachtig gewoon!”

Robin-proof
Mijn eerste jaar verliep ook niet zonder slag of stoot. Sinds ik bij TTPE aan de slag ging, is iets pas stevig als het ‘Robin-proof’ is. Zo slaagde ik erin op weg naar mijn eerste productie in panne te vallen langs de E40. Maar als een échte projectmanager wist ik alsnog op tijd aan te komen op de productie en de wagen nadien terug op kantoor te krijgen. Oef! Een korte nacht was wel het gevolg. Om dan nog maar te zwijgen van de andere akkefietjes zoals een auto wel kunnen starten, maar niet meer kunnen stilleggen omdat de sleutel geblokkeerd zat of een prachtig stuk gepersonaliseerde chocolade dat ik vlak voor we naar de klant gingen liet vallen…

It all happened.

Vrijdag = frietjesdag

Elke vrijdag trekken we steevast naar de frituur – liefst met de fiets- om het Belgische goud te proeven . (Ja, hier word ik oprecht gelukkig van). Na de werkuren klinken wij het glas op een geslaagde werkweek (in ons eigen Creative Café) en een fijn weekend (met of zonder productie).

My team is better than yours

1 jaar samenwerken met het TTPE-team maakte van mij ook een ander mens. Ik leerde in mijn eerste jaar wat ‘teamwork’ nu echt betekent en bij ons is dat echt wel bijzonder. Onze Chief Happiness Officer, Anouck, staat elke dag klaar voor een babbel, een koffie of een mopje en gidst ons door de administratieve wereld. Stijn gaat telkens met zijn logistieke inzichten over onze ideeën en plannen. Bartje, de huisvader van het team, kent Sketch-Up als zijn binnenzak. Reinhilde waant zich altijd de hemel te rijk op sites zoals Pinterest. Bart, onze zaakvoerder, is er om ons telkens opnieuw uit te dagen. Iedereen zijn specialiteit en samen onverslaanbaar.

Zelf heb ik nog een lang traject voor de boeg, maar hier wil ik niet 100 maar 200% voor gaan. Op naar het volgend jaar met veel plezante producties, fijne momenten op het werk & interessante mensen!”

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved