×

2.223 palletten vormen unieke feestlocatie

Bij To The Point Events houden we wel van een uitdaging, zeker ook inzake de keuze van de feestlocatie. Waarom uw volgend klanten- en/of personeelsevent niet gewoon in eigen “huis” doen? Heeft u een groot magazijn, gezellige onthaalruimte of voldoende plaats om een tent te zetten? Dan is dit zeker het overwegen waard.

Een event in huis heeft een groot effect op uw employer branding. De betrokkenheid van de medewerkers ligt erg hoog, hun fierheid neemt toe en ze ontdekken de werkplek op een andere manier, een verrassing die zorgt voor een blijvende herinnering.

Bij de opening van een nieuw gebouw is het natuurlijk vanzelfsprekend dat het event “in house” doorgaat. Maar meer en meer laten we ook de familiedag of het personeels- en klantenfeest (al dan niet met een rondleiding op maat) doorgaan in eigen huis. Als evenementenkantoor waken wij over alle details. Door optimaal gebruik te maken van de eigenheid van het bedrijf en de aanwezige elementen, creëren we zo altijd een bijzonder uniek event dat zorgt voor geweldige reacties van de personeelsleden, die feestelijk thuiskomen in hun bedrijf

Een mooi voorbeeld van deze aanpak was het personeelsfeest van Gheys, dat plaatsvond in het gloednieuwe magazijn. Gebruikmakend van hun eigen palletten en in co-creatie met hun team werd een bijzonder gezellige ruimte voor het personeel gecreëerd. Niets werd aan het toeval overgelaten: parking, stroom, toiletten, catering en leuke randanimatie. Met 2.223 palletten werd een optimale compartimentering gemaakt in de hal met een onthaal-/receptiezone en een dinerzone in de vorm van het logo van de klant. Het decor bestond uit vrachtwagens van Gheys, een speelse opstelling met hun heftrucks en producten, en het uitlichten van hun imposant magazijn. De gloednieuwe logistieke machine werd daarbij extra in de verf gezet. Op deze manier werd een doodgewone logistieke zone heel bijzonder tot leven gebracht. Het personeel en hun partners genoten van een avond vol verrassingen en keerden fier terug naar huis. Ontdek via deze link meer over deze case.

Met meer dan 12 jaar ervaring mag To The Point Events zich intussen een specialist noemen in het creëren van spraakmakende events in eigen huis, steeds op maat van de wensen van de klant. Zo werd er voor de 300 gasten van Metrotile een entree met waar “Efteling-gevoel” gecreëerd, met als eyecatcher een unieke storytelling d.m.v. tafelprojectie. Bekijk hier de video.

Voor Warsco Units werden zelfs alle mogelijke toepassingen van hun “zeg nooit container tegen een unit” tot leven gebracht. Benieuwd hoe we dit aanpakten? Ontdek het via deze link.

Wij jij weten of ook jouw feest in eigen huis kan plaatsvinden? Bel team TTPE en wij komen het vrijblijvend voor jou onderzoeken.

 

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved