×

De Sint komt 100% zeker!

In ons theater, hybride, op kantoor of gewoon bij uw medewerkers thuis? Wij zorgen dat de goedheiligman met 100% zekerheid langskomt. In welke vorm? Team TTPE biedt tal van mogelijkheden op maat van ieders budget: van een sympathiek cadeau of snoepzak tot een compleet op maat gemaakte (hybride) show met knotsgekke keuken- en knutselpieten… de mogelijkheden zijn oneindig!

“The show must go on” en dat nemen wij heel letterlijk. Wat de maatregelen ook zijn, wij zorgen voor een onvergetelijk Sintfeest want dat heeft jong (& oud) nu wel extra verdiend.

Een snoepzakje doet altijd plezier

Wie zoet is krijgt lekkers… jazeker! Met onze snoepzakje verwen je elke (b)engel groot of klein; zelfs mét een persoonlijke boodschap van Sint & Piet!

The Sint is calling

Wat dacht je van een persoonlijke boodschap of zelfs een videocall met de enige echte Sint? Je had waarschijnlijk nooit gedacht dat Sinterklaas zo mee was met zijn tijd? Uiteraard is hij, zoals andere jaren, goed op de hoogte van alle kapoenenstreken. Wie weet heeft hij wel voor wat lekkers of een cadeautje gezorgd.

Sinterklaas en zijn pieten op bezoek

Belangrijke gasten ontvang je in stijl, daarom zorgen wij voor de juiste én veilige setting om de Sint met zijn pieten te ontvangen. We verwelkomen de ouders op een coronaveilige manier, maar maken er vooral een warm en gezellig moment van. Graag staan we je bij met de logistieke ondersteuning van de pakjesbedeling per kind/gezin vooraf en tijdens het event.

Sintshow op maat van uw bedrijf (live, hybride of digitaal)

Dit kan 100% fysiek (iedereen in de zaal) bv in ons Corda Theater, hybride (een gedeelte in de zaal en een gedeelte online zodat men thuis kan volgen/deelnemen) tot volledig online. Het wordt een soort “televisie-show” waarbij de CEO in gesprek gaat met de Sint en al de medewerkers en hun kids dit simultaan kunnen beleven en waarbij wij een volledig keuzemenu hebben om de content en de beleving op uw maat aan te passen.

 

Sintverrassingsbox is nu al een hit

Speciaal voor de Sint hebben wij ook een Sintbox met allerhande lekkernijen en leuke doe-opdrachten samengesteld. Deze verrassingsbox wordt aan huis of op het werk geleverd. Er is keuze uit meerdere boxen en bevat steeds een brief van de Sint en zijn pieten. Wat denk je van hét lievelingsgerecht van de Sint te ontdekken of te proeven van een portie gezonde ‘pietenfrieten’?

De Sint samen onvergetelijk maken? Contacteer ons!

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved