×

Hybride events: het nieuwe normaal

De combinatie van on- en offline beleving geeft enorme mogelijkheden. Team TTPE helpt jou graag van 100% offline tot 100% virtueel; samen beslissen we wat ideaal is voor jouw tribe (collega’s, klanten, f(r)amily).

Daarom volgen wij de huidige regelgeving op de voet op, zodat jouw event in een veilige & aangename omgeving kan plaatsvinden.

Offline: 100% corona-proof.

We hebben een ruime expertise opgebouwd in het corona-proof maken van events & gebouwen (cfr. UHasselt). Met onze nieuwe portaalsite SafetyPoint helpen we onze klanten met informeren, transformeren, faciliteren en appreciëren.

Online: alles kan & samen gaan we voor beleving.

Je kan het zo gek niet bedenken of virtueel is het mogelijk. In functie van jouw noden en verwachtingen brengen wij jouw events online naar de next level; met aangepaste webplatformen of livestreams via alle mogelijke kanalen.

 

Hybride: in co-creatie kiezen we voor het beste van 2 werelden.

Wij geloven in een ideale mix, namelijk hybride events. Dit kan op elke locatie door een pop-up setting, maar momenteel zetten we in op de uitbouw van een hypermodern, multifunctioneel “televisie-theater”. Dit is ideaal voor events tot 200 fysieke aanwezigen en een onbeperkt aantal via streaming.

Heb jij plannen voor een congres, seminarie, teambuilding, beurs, (mode)show, geanimeerde speech van de CEO of een complete corporate televisieshow, … ? Samen denken we volledig out-of-the-box als jouw architect en bouwheer & gaan we altijd voor de beste oplossingen & nieuwste trends, maar steeds met een focus op jouw ROI & ROO.

Zo hebben we in het verleden al vaker het digitale omarmd. Denk daarbij aan de Digital Week voor 3000 medewerkers van AG Insurance met een op maat gebouwde congres-app.

Als je 100% virtueel gaat, pleiten we nog voor het toevoegen van een derde dimensie. Iets tastbaar, zoals een kleine verrassing, dat zorgt voor een extra beleving. Om jouw tribe te versterken moet je bewust inzetten op jouw bedrijfscultuur en daar geldt één belangrijk advies: “it’s in the little things”. Verras met authenticiteit en raak jouw publiek in het hart, zeker vandaag. Zoek je inspiratie? Lees dan even de case van TrendMiner of bekijk ons gifts-aanbod.

Heb je interesse? Contacteer ons voor meer info!

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved