×

Leren is beleven, beleven is leren

Terwijl de educatieve wereld zich dag in dag uit heruitvindt, zijn wij voor een aantal klanten op zoek gegaan naar een aanvullende manier van leren. Zo wonnen we in 2018 nog een BEA-award voor de ‘Digital Week’, waarin we 4000 werknemers van AG Insurance op het digitaliseringsproces voorbereidden. Met enkele nieuwe formats zoals een Safety Day of Happiness Congres werken we ook aan de veiligheid en het welzijn op jouw werkvloer.

Safety/ Energy Day
Draag je helm! Waar zijn je veiligheidsschoenen? Ergonomie op de werkvloer?! Preventie- en veiligheidsadviseurs kunnen soms makkelijk door papegaaien vervangen worden. Op een veiligheidsdag wijst To The Point Events jouw werknemers op de gevaren van hun job, met als uiteindelijke doel het aantal arbeidsongevallen tegen te gaan. Maar ook mentale veiligheid krijgt ruimte in workshops mindful eten, goede slaap, hygiëne, gezond bewegen, …
Ontdek hier de case voor BPC – Safety Day.

Happiness Congress
Happy medewerkers zorgen voor tevreden klanten. En dat is waar het uiteindelijk om draait.
Hoog tijd dus om in die happy werknemers te investeren! Anouck, onze chief happiness officer, neemt je in dit congres mee op tocht langs de diverse hindernissen op weg naar een happy team. Op maat van jouw bedrijf stellen we een gebalanceerd programma op met workshops, keynotes en aangepaste catering.
Ontdek hier de case voor BPC – Energy Day.

Digital Bath
In dit traject zorgt ons team er voor dat al je werknemers worden klaargestoomd om digitaal aan de slag te gaan. Workshops rond Skype, bedrijfsspecifieke software en MS Office, worden afgewisseld met kennismakingen met Drones, VR, e-mobility en robots. We schenken zeker ook aandacht aan tips voor een digital-detox.
Ontdek hier de case voor AG Insurance.

 

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved