×

Zeg het met een Tribe Box!

“Als de huidige crisis ons één ding geleerd heeft, dan is het dat mensen nood hebben aan persoonlijk contact en aandacht. Een gezonde interactie leidt tot een ‘goede vibe binnen je tribe’; betere prestaties binnen je team, een sterkere band met je klanten of onvergetelijke momenten met je f(r)amily.” Ontdek hoe een Tribe Box daaraan kan bijdragen.

Anouck, onze Chief Happiness Officer vertelt: “Na B2B & B2C verleggen heel veel bedrijven de focus naar H2H ofwel Human to Human. Stuur je een persoonlijk bericht, een kleine attentie, een verrassing(spakket) op maat, … dan toon jij je appreciatie voor je collega’s, klanten of tribe. En precies die appreciatie is een hele sterke motivator. Het brengt mensen bij elkaar, verhoogt de productiviteit en maakt de onderlinge band sterker voor de toekomst. Zeker voor bedrijven die al maanden telewerken is het belangrijk om bewust geconnecteerd te blijven en op regelmatige basis te verrassen. En dat kan bijvoorbeeld met één van onze Tribe Boxen.”

Voor de bedrijven die voorlopig geen fysieke events kunnen, willen of mogen doen, is een online of een hybride variant in combinatie met een Tribe Box ideaal. Team TTPE ontzorgt je graag met deze Tribe Building. Een paar inspirerende voorbeelden:

  • Rebranding, targets gehaald, introductie nieuwe collega’s, terug connecteren, opleiding, collectieve storytelling, productlancering, kick-offs, … deze momenten worden memorabel door ze te linken met tastbare voorwerpen. Vertel je verhaal en wij werken het uit.
  • Sinterklaas: een leuke, persoonlijke videoboodschap van de CEO met de Sint met een box aan huis bezorgd vol cadeautjes, spelletjes, interactieve doe-opdrachten en zelfs kookopdrachten . Dit creëert een fijne beleving met de gezinsbubbel en vergroot indirect de betrokkenheid met het bedrijf.
  • Kerst & Eindejaarsboxen: welk verhaal wil je brengen? Creëer een momentum met één of meer gepersonaliseerde items die een blijvende herinnering vormen. Een typisch voorbeeld is onze Happiness Mok met gepersonaliseerde snoepzakjes. Die gebruiken we elk jaar voor onze klanten en we krijgen er nog altijd heel fijne commentaar op. Dit bewijst ook dat zo’n acties absoluut niet duur moeten zijn maar wel persoonlijk.

Elke gelegenheid is goed, … Kies vooral jouw moment om jouw werknemers en klanten op een fijne en welgemeende manier de aandacht te geven die ze verdienen.

Coronaproof events, een stevige vitaminekuur voor je teams

Naast deze Tribe Boxen blijft To The Point Events zich ook inzetten om events toch mogelijk te maken, natuurlijk op een veilige manier. In ons eigen Corda Theater kan dat coronaproof en comfortabel tot 200 gasten. Daarbij zetten wij ook in op bijzondere programma’s rond veerkracht en verbinding voor jouw teams.

Geïnspireerd? Contacteer onze immer goedlachse Chief Happiness Officer, Anouck. Zij werkte al een twintigtal Tribe Boxen uit in co-creatie en ze maakt er graag ook één op maat voor jouw tribe!

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved