Hoe maken wij voor u het verschil?

TTPE is een full-service evenementenkantoor dat gespecialiseerd is in events met een hoge ROI en ROO. Daarbij vertrekken we steeds van uw verhaal en maken wij ook voor u het verschil! Een unieke combinatie van grenzeloze creativiteit en volledige budgettaire transparantie.

Wat?
Familydays: Niets zo leuk als de aparte beleving van een buitenevent
Personeels– en bedrijfsfeesten: Als u iets meer wil doen dan eten en drinken gaan wij voor u “all the way”
Beurzen: een zeer strakke planning en logistieke ondersteuning met enorm veel oog voor detail
Productlanceringen: voor ons is the sky the limit 🙂
Brand activation … voor u de lusten voor ons de lasten & “het gesleur”
Teambuildings: van de klassiekers tot volledig op uw maat uitgewerkt, wij bieden u een one stop total solution

Bewezen kwaliteit
De voorbije 4 jaren hebben we 3 BEA-awards gewonnen en recent werden we uitgeroepen tot de top 3 van meest gewaardeerde evenementenkantoren van de Benelux. Bekroningen waar we natuurlijk zeer trots op zijn. Maar de motor en reden van ons bestaan zijn onze tevreden klanten. Contacteer ze gerust om hen te laten vertellen wat ze van de samenwerking met ons team vonden.

Ons geheim
De kracht van ons team en een zorgvuldig geselecteerd (en permanent geëvalueerd) netwerk van de beste leveranciers op hun domein. Doorheen heel het traject zijn wij uw uniek aanspreekpunt van briefing, brainstorm, conceptfase, realisatie, debriefing en nazorg…  Wij bewaken het creatieve en zeker ook uw budget en laten u telkens opnieuw op basis van de juiste informatie kiezen. We vermijden alle verrassingen en geven u 100% controle.

Het resultaat: een maximale ROI en ROO en een tevreden klant.