Terug naar overzicht

Scanning

Dit scanningsysteem omvat een oplossing om de temperatuur van uw medewerkers, klanten, bezoekers of leveranciers te meten en hen instructies te geven alvorens ze de ruimte betreden.

Elke oplossing is gebouwd rond een plug-and-play toestel met een applicatie voor een contactloze temperatuur meting. De applicatie draait op een NVIDIA JETSON high-performance hardware platform wat een RGB-camera en een State-of-the-art infrarood thermische beeld sensor combineert voor een temperatuurmeting op het voorhoofd. Het toestel bevat sensors van medische kwaliteit met een meetnauwkeurigheid van +/- 0,5°c.

Het scherm toont de gemeten temperatuur weer en geeft instructies afhankelijk van het resultaat. Zo kleurt het scherm groen bij een normale temperatuur en krijg je de instructie om de ontsmettingsgel te gebruiken voor je binnengaat.

Real-time temperatuurmeter wandmodel

Het wandmodel vormt de basis van onderstaande oplossingen.
Het is een plug-and-play unit dat tegen een wand gemonteerd kan worden.
Een real-time temperatuur meting op een afstand van 0 tot 75cm.
Het is mogelijk om videocontent of afbeeldingen om maat te tonen.

Aantal (min. 1 stuks)


Real-time temperatuurmeter - zelfsteunende wand

Een zelfsteunende wand van 1m breed, 2,5m hoog en 30cm diep wordt voorzien van een SC-1 temperatuurmeting en handontsmetting. Je kan de wand personaliseren met een print, visual of logo. Deze unit kan geplaatst worden aan de ingang van een kantoor, fabriek, school, hotel, winkel, boetiek, kapper,...

Aantal (min. 1 stuks)


Real-time temperatuurmeter - zelfsteunende wand (dubbelzijdig)

Een zelfsteundende wand met 1m breed, 2,5m hoog en 30cm diep wordt voorzien van 2 temperatuurmeting en handontsmetting aan beide zijden. De wand kan aan beide zijden gepersonaliseerd worden met een print, visual of logo naar uw ontwerp. Deze unit kan geplaatst worden aan de ingang van een kantoor, fabriek, school, hotel, winkel, boetiek, kapper,...

Aantal (min. 1 stuks)


REAL-TIME TEMPERATUURMETER - ZELFSTEUNENDE WAND aan de in- & uitgang (tent 3x3m)

Een tent van 3*3m kan volledig naar wens ingericht worden met het oog op een gedoseerde toegang, temperatuur meting en handontsmetting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een scheidingswand te installeren om 2 ingangen of 1 ingang en 1 uitgang krijgt. In de scheidingswand kunnen we 1 of meerdere toestellen met handontsmetting voorzien. Een duidelijke signalisatie zorgt voor de aanduiding van de in- en uitgang en kan je personaliseren met een logo of visual. De tent kan met en zonder vloer geplaatst worden. Extra vloerstickers om social distance te stimuleren zijn mogelijk.

Aantal (min. 1 stuks)


REAL-TIME TEMPERATUURMETER - ZELFSTEUNENDE WAND AAN DE IN- & UITGANG (tent 5x5m)

Een tent van 5*5m kan je volledig naar wens inrichten met het oog op een gedoseerde toegang, temperatuur meting en handontsmetting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een scheidingswand te installeren om 3 ingangen of 2 ingangen en 1 uitgang krijgt. In de scheidingswand kunnen we 1 of meerdere toestellen met handontsmetting voorzien. Een duidelijke signalisatie zorgt voor de aanduiding van de in- en uitgang en kan je personaliseren met een logo of visual. De tent kan met en zonder vloer geplaatst worden. Extra vloerstickers om social distance te stimuleren zijn mogelijk.

Aantal (min. 1 stuks)


REAL-TIME TEMPERATUURMETER - ZELFSTEUNENDE WAND AAN DE IN- & UITGANG (Unit 3M X 3M)

Een unit van 3*3m kan je volledig naar wens inrichten met het oog op een gedoseerde toegang, temperatuur meting en handontsmetting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een scheidingswand te installeren om 2 ingangen of 1 ingang en 1 uitgang krijgt. In de scheidingswand kunnen we 1 of meerdere toestellen met handontsmetting voorzien. Een duidelijke signalisatie zorgt voor de aanduiding van de in- en uitgang en kan je personaliseren met een logo of visual. De unit kan voorzien worden van deuren om af te sluiten.

Aantal (min. 1 stuks)


REAL-TIME TEMPERATUURMETER - ZELFSTEUNENDE WAND AAN DE IN- & UITGANG (viewbox 6X3M)

Een viewbox van 6*3m kan je volledig naar wens inrichten met het oog op een gedoseerde toegang, temperatuur meting en handontsmetting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om meerdere scheidingswand te installeren waardoor er in- en uitgangen gecreëerd worden. In de scheidingswanden kunnen we 1 of meerdere toestellen met handontsmetting voorzien. Een duidelijke signalisatie zorgt voor de aanduiding van de in- en uitgang en kan je personaliseren met een logo of visual. De unit kan voorzien worden van deuren om af te sluiten.

Aantal (min. 1 stuks)